Search here...
0
TOP
Fashion

Kijk mee met de laatste dag van 10 days downtown 2015

Zoals jullie misschien al hebben meegekregen, ben ik een weekje naar Ibiza geweest. Even heerlijk ontstressen en genieten onder de Spaanse zon van de zee en het strand. En natuurlijk de leuke en vette clubs van Ibiza. Deze week vindt ook de Amsterdam Fashion Week plaats en Zalando presents de 10 days downtown.

Via de volgende stream kun je tien dagen lang meekijken en genieten van de leukste fashionshows. Hét hoogtepunt van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Via het Zalando Fashion House worden de nieuwste merken en collecties gepresenteerd en word je fashion ready gemaakt voor de catwalk shows. Inmiddels is het de laatste dag van deze 10 days downtown en voor vandaag staat ‘Fashion meets theatre’ op het programma. Het wordt op een onvergetelijke manier afgesloten door mode-ontwerpster Fernanda Fernandes!

Kijken jullie via deze link mee met de knallende afsluiter?

Liefs,
Sanne

 

 

 

«

»

1 COMMENT

  • Femke

    Leuk, dit ga ik zeker nog een xtje doen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl