0
InFashion

Kijk mee met de laatste dag van 10 days downtown 2015

Zoals jullie misschien al hebben meegekregen, ben ik een weekje naar Ibiza geweest. Even heerlijk ontstressen en genieten onder de Spaanse zon van de zee en het strand. En natuurlijk de leuke en vette clubs van Ibiza. Deze week vindt ook de Amsterdam Fashion Week plaats en Zalando presents de 10 days downtown.

Via de volgende stream kun je tien dagen lang meekijken en genieten van de leukste fashionshows. Hรฉt hoogtepunt van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Via het Zalando Fashion House worden de nieuwste merken en collecties gepresenteerd en word je fashion ready gemaakt voor de catwalk shows. Inmiddels is het de laatste dag van deze 10 days downtown en voor vandaag staat ‘Fashion meets theatre’ op het programma. Het wordt op een onvergetelijke manier afgesloten door mode-ontwerpster Fernanda Fernandes!

Kijken jullie via dezeย link mee met de knallende afsluiter?

Liefs,
Sanne

 

 

 

0
1

You may also like

1 Comment

 • Femke

  Leuk, dit ga ik zeker nog een xtje doen!

  12 juli 2015 at 18:38 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Students facts

  Soms kom je tijdens het studeren ineens op van die...

  Sluiten