0
InOutfits

Blue & black

Tijd voor weer een outfitpost! Dit keer laat ik aan jullie een van mijn favoriete outfits zien. Een blauw herenoverhemd met een zwarte skinny en witte sneakers. Een heerlijk zomerse outfit die nonchalant maar toch ook iets vrouwelijks uitstraalt. Ik combineer het herenoverhemd met een zwarte skinny van de H&M en daaronder draag ik witte sneakers van het merk Superga, een heel tof Italiaans sneakermerk.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Wat vinden jullie van deze outfit? Zelf vind ik dit echt een fijne stijl. Herenoverhemd be like, haha!

Liefs,
Sanne

 

0
2

You may also like

2 Comments

 • Femke

  Leuke outfit, en die sneakers zijn leuk zeg.. dat merk kende ik nog helemaal niet! Nice :-)!

  7 juni 2015 at 07:44 Reply
 • Kirsty

  Leuke outfit, ik vind het je wel heel goed staan! Lekker nonchalant ook!

  10 juni 2015 at 15:10 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Adidas Superstars

  Adidas Superstar sneakers

  Sluiten