Tijd voor weer een outfitpost! Dit keer laat ik aan jullie een van mijn favoriete outfits zien. Een blauw herenoverhemd met een zwarte skinny en witte sneakers. Een heerlijk zomerse outfit die nonchalant maar toch ook iets vrouwelijks uitstraalt. Ik combineer het herenoverhemd met een zwarte skinny van de H&M en daaronder draag ik witte sneakers van het merk Superga, een heel tof Italiaans sneakermerk.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Wat vinden jullie van deze outfit? Zelf vind ik dit echt een fijne stijl. Herenoverhemd be like, haha!

Liefs,
Sanne

 

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

2 Comments

  1. Leuke outfit, en die sneakers zijn leuk zeg.. dat merk kende ik nog helemaal niet! Nice :-)!

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Adidas Superstars

Adidas Superstar sneakers

Sluiten