0
InGeen categorie, Shopping

Adidas Superstars

Een paar maanden geleden kocht ik mijn Thea’s, maar zwartwitte sneakers voor de zomer staan ook al even op mijn wishlist. Een frisse witte sneaker met ook een klein beetje zwart; dat is wat ik mooi vind en wat ik perfect kan combineren met mijn voorkeur voor zwart, maar in de zomer ook kan dragen met bijvoorbeeld een shortje. Toen ik deze Adidas Superstarsย tegenkwam, wist ik zeker dat ze perfect zouden zijn om te combineren met heel veel verschillende outfits.


Afgelopen week heb ik ze dan gekocht en ik ben er nog steeds helemaal happy mee. Ik kan ze heel erg goed combineren, ze zijn stijlvol, sportief maar toch ook stoer! Ondanks dat ik redelijk wat schoenen heb, vullen deze Superstars mijn collectie perfect aan. Een schoen voor de zomer maar ook onder een jeans, een zwarte leren broek of een rokje. En het voordeel met deze Superstars is dat je ze in veel verschillende variaties/kleuren kan vinden, zodat ze voldoen aan jouw wensen!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Wat vinden jullie van de Adidas Superstar? ๐Ÿ™‚ย 

Liefs,
Sanne

0
2

You may also like

2 Comments

 • Anne-Sterre

  Ik zou ze zelf niet snel dragen denk ik, maar je kunt zoiets wel heel leuk combineren ๐Ÿ™‚

  22 mei 2015 at 19:23 Reply
 • Ysanne

  Ah leuk!! Ik heb zelf de groene Stan Smiths (draag ze echt bijna altijd oeps) maar deze vind ik ook heel tof.

  26 mei 2015 at 11:49 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  De derde week van mei in foto’s

  De InstaSanne bevat foto's van wat er in die week...

  Sluiten