Sinds de aanschaf van mijn Air Max Thea ben ik best wel gecharmeerd van de Nike sneakers. De laatste tijd draag ik regelmatig sneakers en ga ze steeds meer waarderen. Mijn Thea’s heb ik ook supervaak aan en ze lopen geweldig. Dat is ook de reden dat ik voor de zomer graag nog een paar Nikes wil aanschaffen, maar ik twijfel heel erg welke ik het leukste vind. Eigenlijk vind ik ze allemaal heel erg leuk, maar dat is weer een beetje veel geld voor een student, haha! Welke vinden jullie het leukst? 🙂

 

07214115_27De Roshe Run maar dan in het roze. Zeker voor de zomer vind ik dit een geweldige kleur en daarnaast houd ik gewoon van de kleur roze.

 

AirMaxTheaWomens18-1_2

Air Max Thea maar dan in het roze. Ik heb ze al in het zwart en ik draag ze best wel vaak. Maar zoals ik al zei: roze is wel een van mijn favoriete kleurtjes.

nike-511882-016-wmns-roshe-run-palmbeach-02-511882-016

Of deze Roshe Run palm tree. Eigenlijk vind ik deze ook wel heel erg schattig. Zeker als het straks lekker weer is en je ook wat zachtere/lichtere kleuren draagt, vind ik dit best wel wat hebben.

Welke model/kleur vinden jullie het leukst?

Liefs,
Sanne

 

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

6 Comments

    • sannedoo Reply

      Ik ga er even voor je achteraan! Kan er op dit moment nog geen antwoord op geven, maar ik kom erop terug.

    • sannedoo Reply

      Ik heb voor je gemaild (ik wilde het zelf ook graag weten) maar momenteel zijn ze dus niet op voorraad, maar ze gaan wel aangeven dat er vraag naar is.

Write A Comment

Pin It
Lees vorig bericht:
Latin Lovers, outfits en koffie

Vorige week had ik een rustig weekje in Doorn. Heel...

Sluiten