0
InMy life

Ik ga mijn eerste paar Nikes kopen, maar welke?

Na lang te hebben getwijfeld ga ík dan ook eindelijk mijn eerste paar Nikes aanschaffen. Een lange tijd heb ik gevonden dat sneakers niet echt mijn ding waren, maar sinds de laatste tijd ben ik daar echt op teruggekomen, en draag ik veel sneakers. Niet alleen omdat het heel erg lekker loopt, maar ook omdat het gewoon leuk staat. Nu speelt natuurlijk de vraag op welke Nikes ik dan ga kopen?

Nike-Roshe-Run-Womens-Shoe-511882_094_A

 

Nike Roshe Run

Nike-Air-Max-Thea-Womens-Shoe-599409_017_A_PREM

Nike Air Max Thea

WMNS-AIR-MAX-1-ULTRA-MOIRE-704995_001_A_PREM

Air Max 1 Ultra Moire

Nike-Free-50-Womens-Running-Shoe-642199_001_A

Nike Free

Aaaah ik blijf twijfelen welk model ik nou het leukste vind. Al deze modellen hebben wel wat. Wat vinden jullie? Echt een kenner ben ik niet van Nike, dus alle tips zijn welkom.

Liefs,
Sanne

0
2

You may also like

2 Comments

 • InstaSanne: Foto’s van de afgelopen twee weken | Sanne Doo

  […] Festival Rotterdam geweest, wat erg leuk was. OJA! IK HEB MIJN EERSTE PAAR NIKES AANGESCHAFT! In dit artikel kunnen jullie lezen over welke modellen ik twijfelde. Uiteindelijk zijn het de Air Max Thea’s […]

  2 februari 2015 at 23:00 Reply
 • Wishlist: Nieuwe Nikes | Sanne Doo

  […] de aanschaf van mijn Air Max Thea ben ik best wel gecharmeerd van de Nike sneakers. De laatste tijd draag ik regelmatig sneakers en […]

  31 maart 2015 at 21:15 Reply
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Overthinking en loslaten!

  Soms moet je accepteren dat je even niet zo lekker...

  Sluiten