Na lang te hebben getwijfeld ga ík dan ook eindelijk mijn eerste paar Nikes aanschaffen. Een lange tijd heb ik gevonden dat sneakers niet echt mijn ding waren, maar sinds de laatste tijd ben ik daar echt op teruggekomen, en draag ik veel sneakers. Niet alleen omdat het heel erg lekker loopt, maar ook omdat het gewoon leuk staat. Nu speelt natuurlijk de vraag op welke Nikes ik dan ga kopen?

Nike-Roshe-Run-Womens-Shoe-511882_094_A

 

Nike Roshe Run

Nike-Air-Max-Thea-Womens-Shoe-599409_017_A_PREM

Nike Air Max Thea

WMNS-AIR-MAX-1-ULTRA-MOIRE-704995_001_A_PREM

Air Max 1 Ultra Moire

Nike-Free-50-Womens-Running-Shoe-642199_001_A

Nike Free

Aaaah ik blijf twijfelen welk model ik nou het leukste vind. Al deze modellen hebben wel wat. Wat vinden jullie? Echt een kenner ben ik niet van Nike, dus alle tips zijn welkom.

Liefs,
Sanne

Author

Ik ben Sanne, ik ben momenteel mijn scriptie aan het schrijven, student @ TMO, blogger van Sannedoo.nl. Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke verhalen en passies met de online wereld. Veel leesplezier!

Pin It
Lees vorig bericht:
Overthinking en loslaten!

Soms moet je accepteren dat je even niet zo lekker...

Sluiten