Search here...
0
TOP
Outfits

Citylook met mijn favoriete sneakers

Deze foto’s zijn een paar weken gelezen gemaakt maar ik heb ze nog niet aan jullie laten zien. Vandaag heb ik even een rustig dagje tussen de tentamens door, dus tijd voor een outfitpost. Dit keer een stadse look met mijn favoriete sneakers: New Balance! Eerst droeg ik niet vaak sneakers maar sinds ik deze sneakers voor het eerst heb aangeschaft, is mijn collectie wat meer uitgebreid. Verder draag ik een zwart colbert, een groene blouse en mijn favoriete tasje van Essentiel.


SAMSUNG CSC

 Wat vinden jullie van deze outfit? 

Liefs, Sanne

«

»

4 COMMENTS

 • Simone

  Leuk Sann! Vind vooral die blouse ook heel vet! En succes met alle tentamens 🙂 X

 • Myrna

  Heel leuk Sanne!! Ik zou denk ik mijn outfit voor bijvoorbeeld een dagje shoppen of wanneer ik een stad ga bekijken ook zo combineren. Een casual blouse met sneakers waar je makkelijk op kan lopen! 🙂

 • Kyra

  Lieverd! Waarom geen kleur foto erby? Die groene kleur van die blouse is zo mooi!

  • sannedoo
   AUTHOR

   Haha, omdat de kleurfoto’s hiervan niet amazing zijn!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl