Search here...
0
TOP
TMO

TMO: Just Brands

Dit eerste project staat vooral in het teken van het MVO. (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) Hiervoor moesten we daarom ook afgelopen dinsdag naar Just Brands. Een bedrijf die verantwoordelijk is voor vier verschillende merken; PME Legend, Vanguard, Cast Iron en Tripper.

We moesten er om 11:00 zijn en het duurde tot 14:00. Binnen deze tijd kregen we verschillende presentaties per afdeling. De presentaties werden verzorgd door degene die ook verantwoordelijk zijn voor deze functies.  Binnen het bedrijf Just Brands hebben zij  verschillende afdelingen.
Tussen de presentaties door hebben we ook een lunch aangeboden gekregen van Just Brands. ( ze hebben súper lekkere dingen, believe me!)

970727_272630599565072_485092901_nDe lunch die werd aangeboden door Just Brands. Ik had een bruin broodje met droge worst en kipfilet met pesto. Als ‘desert’ had ik yoghurt met verse vruchten.

Zelf vind ik Just Brands ook een erg mooi en inspirerend bedrijf. Je merkt goed wat de sfeer is en ook wat voor soort sfeer het bedrijf wil uitstralen. De presentaties zelf waren ook interessant. Zeker om zo een kijkje te kunnen nemen ‘achter de schermen’ van een bedrijf, zoals Just Brands.

Liefs,
Sanne

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sannedoonl