0
Browsing Category:

Florence

 • InFlorence, Geen categorie, Italy, Travel, Travels

  Florence | All time favorite

  Het maakt niet uit hoe vaak ik in Florence ben, het blijft mijn favoriete stad en ik blijf er graag naartoe gaan.  April was ik er samen met een vriendin en we hebben lekker rondgestruind, gegeten, wijntjes gedronken en genoten van de stad. En uiteraard ijsjes gegeten, haha! Dit keer heb ik wel wat minder outfitfoto’s dan anders gemaakt, maar zeker heb ik genoeg om aan jullie te laten zien. Ready? Hier komen ze.  Read more

  0
 • InFlorence, Lucca, Outfits

  Tuscany baby

  Ik ben weer thuis hoor! Madrid was ook echt heerlijk. Nu toch echt weer even back to reality. Maar daarvoor laat ik jullie nog mijn outfits zien die ik droeg in Toscane en Madrid. Eerst een paar outfits die ik droeg in Toscane. Ik had mijn spiegelreflexcamera bij me dus daar kon ik mooie foto’s mee maken in de verschillende steden en dorpen. 

  Read more

  6
 • InFlorence, Fotoverslagen, Siena, Venice

  Fotoverslag | Florence en Venetië

  Het tweede en laatste deel van mijn citytrip naar Italië! Ik vertelde in het eerste deel al dat we naast Florence ook Venetië hebben bezocht. Ik was daar nog nooit geweest en daarom wilde ik graag een dagje naar de stad waar je zoveel over hoort. Kenmerkend voor Venetië zijn natuurlijk haar grachten en ook de scheve torens. Echt, wat een heerlijke stad is Venetië. Heel anders dan Florence en daarom kan je ze ook niet met elkaar vergelijken, vind ik. Ik denk dat ik op allebei de steden smoorverliefd ben geworden, haha.

  Read more

  5
 • InFlorence, Fotoverslagen, Siena

  Florence en Siena baby

  WIFI WERKT WEER! Tot en met vandaag hebben we in ons studentenhuis geen wifi gehad en dat is onwijs frustrerend als blogger zijnde. Maar hij doet het weer dus het fotodagboek kan online! Vorige week ben ik, zoals jullie vast wel meegekregen hebben via Social Media, met een vriendinnetje naar Florence geweest. Zes dagen genieten van mijn favoriete land Italië. Nog even lekker een weekje naar Florence voordat het drukke studentenleven weer van start gaat. Eten, wijn, city sightseeing, Italianen en foto’s maken! 

  Read more

  3