Fotoverslagen

De outfits die ik droeg in Madrid!

Fotoverslagen 13 augustus 2016 9 Comments

In dit artikel heb ik jullie de outfits –een paar dan– laten zien die ik in Toscane droeg en in deze blog laat ik zien welke outfits ik in Madrid aanhad. Madrid is zo’n mooie stad! Ik houd er heel erg van om cultuur te snuiven en dat kan je daar volop. Er zijn ontzettend veel en mooie bezienswaardigheden. Zo is bijvoorbeeld Parque Del Retiro een aanrader, het paleis daar en het museum. Ook het Prado museum (neem je studentenkaart mee als je die hebt. dan heb je gratis entree) is een absolute aanrader. Onwijs mooie schilderijen! En natuurlijk de tapas blijft goddelijk, haha.  

read more

Fotoverslag | Parijs

Fotoverslagen 14 juli 2016 3 Comments

Je t’aime Paris! Zoals jullie misschien op Instagram al wel gezien hebben (voor degene die mij op Insta hebben) was ik afgelopen weekend in Parijs. Het was een  verrassingsweekendje voor een vriendinnetje die binnenkort jarig is. Omdat ik zelf dan in Toscane zit én omdat ik niet wist wat ik anders moet geven, heb ik samen met een andere vriendin dit weekend geregeld.  Donderdagavond is ze…

read more

Fotoverslag | Londen

Fotoverslagen 5 januari 2016 1 Comments

Al mijn foto’s van Londen heb ik netjes (heeeej) op mijn Macbook gezet dus tijd voor de foto’s. Ik heb echt iets van 145 foto’s gemaakt, maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. Mijn vriendin vond het soms al irritating enough dat ze met een blogger in Londen liep, haha. Nee hoor, zo erg was het nou ook weer niet. Alleen maak ik graag foto’s en daar is mijn reisgenoot dan de dupe van (foto’s die zij dan van mij moet maken, anderen maak ik zelf of course). 

read more

Fotoverslag | Macedonië

Fotoverslagen 20 december 2015 1 Comments

Twee weken geleden ben ik met mijn studiegenootjes naar Macedonië geweest. We waren op dat moment bezig met het inkoopproject en daar hoorde ook een bezoek aan Macedonië bij. Macedonië is eigenlijk een ‘landje’ op zich. Het is een Oost-Europees land waar een aantal bedrijven hun kleding laat produceren.

read more