0
Browsing Category:

Fotoverslagen

 • InFotoverslagen, London

  Londen baby

  Al mijn foto’s van Londen heb ik netjes (heeeej) op mijn Macbook gezet dus tijd voor de foto’s. Ik heb echt iets van 145 foto’s gemaakt, maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. Mijn vriendin vond het soms al irritating enough dat ze met een blogger in Londen liep, haha. Nee hoor, zo erg was het nou ook weer niet. Alleen maak ik graag foto’s en daar is mijn reisgenoot dan de dupe van (foto’s die zij dan van mij moet maken, anderen maak ik zelf of course). 

  Read more

  1
 • InFotoverslagen, Macedonia

  Fotoverslag | Macedonië

  Twee weken geleden ben ik met mijn studiegenootjes naar Macedonië geweest. We waren op dat moment bezig met het inkoopproject en daar hoorde ook een bezoek aan Macedonië bij. Macedonië is eigenlijk een ‘landje’ op zich. Het is een Oost-Europees land waar een aantal bedrijven hun kleding laat produceren.

  Read more

  1
 • InFlorence, Fotoverslagen, Siena, Venice

  Fotoverslag | Florence en Venetië

  Het tweede en laatste deel van mijn citytrip naar Italië! Ik vertelde in het eerste deel al dat we naast Florence ook Venetië hebben bezocht. Ik was daar nog nooit geweest en daarom wilde ik graag een dagje naar de stad waar je zoveel over hoort. Kenmerkend voor Venetië zijn natuurlijk haar grachten en ook de scheve torens. Echt, wat een heerlijke stad is Venetië. Heel anders dan Florence en daarom kan je ze ook niet met elkaar vergelijken, vind ik. Ik denk dat ik op allebei de steden smoorverliefd ben geworden, haha.

  Read more

  5
 • InFlorence, Fotoverslagen, Siena

  Florence en Siena baby

  WIFI WERKT WEER! Tot en met vandaag hebben we in ons studentenhuis geen wifi gehad en dat is onwijs frustrerend als blogger zijnde. Maar hij doet het weer dus het fotodagboek kan online! Vorige week ben ik, zoals jullie vast wel meegekregen hebben via Social Media, met een vriendinnetje naar Florence geweest. Zes dagen genieten van mijn favoriete land Italië. Nog even lekker een weekje naar Florence voordat het drukke studentenleven weer van start gaat. Eten, wijn, city sightseeing, Italianen en foto’s maken! 

  Read more

  3
 • InFotoverslagen, Marbella

  Fotoverslag | Marbella (deel 2)

  Ik ben twee weken naar Marbella geweest en in het eerste deel hebben jullie al vrij veel foto’s voorbij zien komen, maar ik heb nog veel meer foto’s! Omdat ik deze twee weken alleen maar rustig aan heb gedaan en lekker heb uitgerust, heb ik voornamelijk veel foto’s van het strand en het zwembad. We hoefden alleen een weg naar beneden af te lopen en toen kwamen we al uit bij het strand. Read more

  6
 • InFotoverslagen, Marbella

  Fotoverslag Marbella (deel 1)

  Naast het weekje Ibiza ben ik ook twee weken naar Marbella geweest. Echt een van mijn favoriete vakantiebestemmingen! Het is de havenstad van Spanje en het is er gewoon heel mooi, schattig en ook wel een beetje romantisch.Vooral als je met het bootje naar Puerto Banus vaart. Heeerlijk! En het heeft voor mij ook een emotionele betekenis, omdat mijn opa daar een appartement had en hij daar graag kwam (drie jaar geleden is hij daar ook overleden).

  Read more

  3
 • InFotoverslagen, Ibiza

  Fotoverslag| Ibiza (deel 2)

  In deel 1 hebben jullie al best veel foto’s voorbij zien komen, dus tijd voor deel 2! Ik heb namelijk nog wel een aantal leuke en mooie foto’s voor jullie. In het eerste deel hebben jullie al kunnen zien dat we voornamelijk van het zonnetje hebben genoten, clubs hebben bezocht Read more

  4
 • InFotoverslagen, Ibiza

  Fotoverslag | Ibiza (deel 1)


  Ein-de-lijk kan ik jullie de foto’s van Ibiza laten zien. Eerder is het er niet van gekomen omdat ik een dag later alweer naar Marbella ging. Maar het blijven heerlijke foto’s en ook voor mij is het niet erg om nog is naar de foto’s van Ibiza te kijken. Te zwijmelen bij de foto’s van de strandjes, Ibiza-Stad en de clubs.

  Read more

  3