Browsing Category

Tag

De koffietag!

Ik denk dat jullie wel hebben meegekregen dat ik volop met het trendevent bezig ben deze tijd? Dan zullen jullie vast ook wel begrijpen dat ik wat meer koffie drink dan gemiddeld, haha. Wel probeer ik tegenwoordig wat te minderen en wat meer water te drinken, maar dat neemt niet weg dat ik een grote koffieleut ben!

Continue Reading

Students facts

Soms kom je tijdens het studeren ineens op van die grappige of gekke ideeën. Ik kwam er namelijk achter dat ik best wel last heb van die typische studentenfeitjes. Namelijk het ‘lezen van stukken tekst’ die ik helemaal niet nodig heb voor mijn tentamens ‘of een dag van tevoren op zoek gaan naar mijn boek voor dat ene vak’.

Continue Reading

10 dingen die je nog niet over me wist

Op de blog van Teddilicious.nl kwam ik deze tag tegen. Het lezen van tags vind ik altijd echt superleuk, maar op de een of andere manier nam ik ze niet zo snel over. Tijd dus voor wat vernieuwing en verandering en daarbij is deze tag een leuk begin. Ik bedoel, wie wil nou niet dubbel liggen van het lachen om van die typische dingen van iemand die je nog niet wist of niet zou hebben verwacht? Ik stiekem wel hoor, haha. Misschien ben ik wel enorm bang in het donker of slaap ik met de deur open. Heb ik je interesse gewekt? Lees dan maar even die 10 dingen over mij die je nog niet wist!

1. Ik moet áltijd huilen bij van die ‘zielige’ films. Van die tranentrekkers beter gezegd. Ik zeg altijd heel stoer tegen mijn vrienden en familie dat ze het zich niet zo persoonlijk moeten aantrekken en dat maar een film is. Maar diep van binnen ben ik net zo erg en misschien nog wel erger…..

2. Ik ben terrified voor spinnen. En niet zo’n beetje ook! In ons studentenhuis hebben we een keer in de wc een spin gehad. Ik deed net de deur dicht en toen kwam ik er dus achter dat er zo ongeveer onder mijn voeten een immens grote spin zat. Ik heb serieus nog nooit zó hard geschreeuwd. Ik denk dat zo ongeveer heel de straat mij wel heeft moeten horen. Ja, ik ben dus als de dood voor spinnen.

3. Dat ik heel erg snel praat. Mensen in mijn omgeving weten dit waarschijnlijk al, maar naast dat ik een grote kwebbelkous ben, praat ik ook nog is als een sneltrein. Ja ik weet het, soms kunnen mensen het best zwaar met mij hebben.

4. Ik ben een enorme theeleut. Ik vind het echt heerlijk om met mijn vriendinnen lekker lang te kletsen met een hele pot thee, soms ook meerdere potten thee, hehe.

5. Ik kan er totaaaal niet tegen kan als iets verkeerd hangt. Klinkt heel autistisch, maar als er iets verkeerd hangt/scheef ligt of whatever, dan gooi ik alles op de grond en ga ik het opnieuw netjes hangen. Dat heb ik bijvoorbeeld met mijn kledingkast. Alles hangt op kleur; zelfs mijn haakjes moeten dezelfde kleur hebben. Erg hè?

SONY DSC

6. Ik kan uuuurenlang mijn nagels lakken en met mijn kleding bezig zijn (lees: combinaties passen/aantrekken) maar verder ben ik denk de meest ongeduldige persoon op aarde. Ik heb echt 0.0 geduld.

7. Wanneer ik ergens cocktails ga drinken, dan bestel ik altijd een Cosmopolitan. Dat is de enige cocktail die ik lekker vind en dus drink. De rest vind ik allemaal niet lekker.

8. Het denken in plaatjes. ‘Hoe dan’ zullen jullie vast denken? Nou ik denk namelijk visueel. Hiermee bedoel ik dat als iemand een verhaal vertelt, ik alles visualiseer in mijn gedachten. En geloof me, dat is niet altijd heel erg chill. Soms krijg je hierdoor namelijk best wel vieze of gekke beelden je in hoofd.

9. Ik sta elke morgen minimaal twintig minuten voor mijn kledingkast en zelfs dán presteer ik het om mij nog is twee of drie keer om te kleden. Vooral in mijn studentenkamer is het erg, omdat ik daar nog geen lange spiegel heb en ik dus op een krukje moet gaan staan. Daar kleed ik mij denk ik wel vier keer om voor ik tevreden ben met mijn outfit.

8f3f77ca4358ee309eda5d70ae06cd38

10. Dat ik soms best wel droge en ‘out of the box-humor’ heb. Ik kan namelijk helemaal dubbel liggen om dingen waar een ander niet eens om kan lachen. En als ik eerlijk ben: ik weet zelf ook vaak niet waarom ik er lol om heb, maar dat is dus typische Sanne humor.

En dan de vraag om mee af te sluiten: Wat zouden jullie nog meer van mij willen weten? (Dat mag trouwens alles zijn hoor, vraag maar raak!)  

Liefs,
Sanne