Health

Health | Mijn twee favoriete ontbijtopties

Health 10 september 2016 4 Comments

Als je het internet afstruint kun je veel verschillende tips en voorbeelden voor een gezond ontbijt vinden. In de boeken van Rens Kroes staan voorbeelden, op de website van The Green Hapiness kom je verschillende recepten tegen, en zo zijn er wel meer boeken/websites te noemen. Een gezonde lifestyle is tegenwoordig ook steeds ‘normaler’ en er wordt eerder voor gekozen. Je voelt je gedurende dag gewoon een stuk lekkerder als je een gezonde maaltijd binnenkrijgt. En dat begint natuurlijk met een goed ontbijt. Wat ik ’s morgens eet? In dit artikel laat ik jullie twee van mijn favoriete ontbijtopties zien! 

read more

Een healthy lifestyle met de 80-20% regel

Health 19 augustus 2016 2 Comments

Een goede balans vinden tussen een healthy lifestyle -om het in stijl te beschrijven- en te genieten. Ik weet er alles van en ben het voor mezelf ook nog steeds aan het uitzoeken. Hoe kan ik genieten en tegelijkertijd toch ook wel opletten, gezond blijven eten én blijven sporten? Is dat door de 80-20 regel? Of is er een andere manier? En hoe doe ik dat? Dat lees je in dit artikel. 

read more

Favoriete smoothie van de week

Health 30 januari 2016 9 Comments

Tussen het studeren door kreeg ik trek in iets. Aangezien ik gewoon geluncht had en ik niet echt een broodmens ben, is een smoothie het juiste alternatief. Soms zoek ik een recept op (bijvoorbeeld aan de hand van de tips van Rens Kroes op haar blog) of ik stel zelf wat samen.  In dit geval heb ik zelf wat samengesteld…

read more