Browsing Category

Health

Health | Mijn twee favoriete ontbijtopties

Als je het internet afstruint kun je veel verschillende tips en voorbeelden voor een gezond ontbijt vinden. In de boeken van Rens Kroes staan voorbeelden, op de website van The Green Hapiness kom je verschillende recepten tegen, en zo zijn er wel meer boeken/websites te noemen. Een gezonde lifestyle is tegenwoordig ook steeds ‘normaler’ en er wordt eerder voor gekozen. Je voelt je gedurende dag gewoon een stuk lekkerder als je een gezonde maaltijd binnenkrijgt. En dat begint natuurlijk met een goed ontbijt. Wat ik ’s morgens eet? In dit artikel laat ik jullie twee van mijn favoriete ontbijtopties zien! 

Continue Reading

Een healthy lifestyle met de 80-20% regel

Een goede balans vinden tussen een healthy lifestyle -om het in stijl te beschrijven- en te genieten. Ik weet er alles van en ben het voor mezelf ook nog steeds aan het uitzoeken. Hoe kan ik genieten en tegelijkertijd toch ook wel opletten, gezond blijven eten én blijven sporten? Is dat door de 80-20 regel? Of is er een andere manier? En hoe doe ik dat? Dat lees je in dit artikel. 

Continue Reading

Favoriete smoothie van de week

Tussen het studeren door kreeg ik trek in iets. Aangezien ik gewoon geluncht had en ik niet echt een broodmens ben, is een smoothie het juiste alternatief. Soms zoek ik een recept op (bijvoorbeeld aan de hand van de tips van Rens Kroes op haar blog) of ik stel zelf wat samen. 

In dit geval heb ik zelf wat samengesteld en het is goed geslaagd. Ik heb gepakt wat er nog in de koelkast lag: spinazie, blauwe bessen, frambozen, Griekse yoghurt en het sap van een hele limoen. Geen idee of de smaak hiervan lekker is, maar dat leek mij wel. Wil je het resultaat zien? Ik heb er natuurlijk wat foto’s van gemaakt (op mijn Instagram heb ik ook al een foto gepost van de ingrediënten). 

12584027_514209928740470_1760725451_n

12659716_514209912073805_815654586_n

Het uiteindelijke resultaat in het glas! De kleur zelf vind ik er niet heel erg mooi uit zien, maar de smaak daarentegen maakt het helemaal goed. Wil jij hem ook is proberen? Gooi al deze ingrediënten in de mixer en ‘give it a try’ haha. 

Liefs,
Sanne