0
Browsing Category:

Photo Diary

 • InPhoto Diary

  Photo Diary #7 | Scriptie, stage, winkelen en voetbal

  Wauw. Deze ging week ging best wel snel eigenlijk. Maandag, dinsdag en donderdag had ik stage in Amsterdam, woensdag was ik vrij en vrijdag moest ik werken. Maandag na stage ging ik hamburgers eten bij mij thuis, dinsdagavond aan scriptie werken, series kijken en bloggen, en woensdag ging ik na lange tijd weer is een keertje winkelen. Ik heb nieuwe Stan Smith-sneakers, een jurkje en ook kocht ik het toffe boek Wanderlust. Nog steeds zó blij met dat boek! Donderdag had ik stage, ging ik ‘s avonds eten met mn huisgenootje en keken we naar de dodenherdenking op onze telefoon, lekker student-achtig, haha. Vrijdagochtend heb ik gewerkt in Rotterdam en het weekend was gewoon een rustig weekendje met veel sporten, bloggen en aan mijn scriptie werken.

  Read more

  4
 • InPhoto Diary

  Photo Diary #4 | Chaos, pasen en bloggen

  Dit keer een Photo Diary van de afgelopen twee weken. Vorige week redde ik het niet door de drukte rondom stage, werk en andere verplichtingen. En ik had ook niet heel veel foto’s voor jullie. Nu gelukkig wel! Wel was het een heel chaotische week. Het was bovenal weer heel druk, ik had afgelopen week lymfeklierontsteking (nog niet helemaal over), we kregen twee weken geleden te horen dat mijn oma niet heel erg lang meer te leven had en dit weekend is zij dus overleden. En verder was het natuurlijk pasen afgelopen weekeend wat ook weer lekker druk was. Ik heb trouwens wel outfitfoto’s nog gemaakt (en klaarstaan voor jullie) en vandaag ga ik ook nog wat foto’s maken met mijn laatste sweater van Yeez Louise, love him! Verder heb ik na stage veel aan scriptie gewerkt, wat dingetjes gedaan voor Sanne Doo en ‘s avonds af en toe was series gekeken. En ik was deze week ook regelmatig in de stad te vinden met vrienden, even er lekker tussenuit. Op de naar de foto’s! 

  Read more

  2
 • InPhoto Diary

  Photo Diary #3 | Een week in mijn nieuwe kamer, scriptie en sociale afspraken

  Hello there! Het was een drukke maar wel fijne week. De eerste volledige week in mijn nieuwe kamer en huisje in Rotterdam. En dat was fijn. Het scheelt reistijd en ik vind het gewoon heel fijn om weer in de stad te wonen. Het voelt net alsof ik niet ben weggeweest, hihi. Anyway, naast  dat ik deze week lekker in Rotterdam zat, had ik natuurlijk gewoon stage, donderdag kwam mijn bedbank en verder heb ik die dag nog wat spulletjes gehaald voor mijn kamer die ontbraken. En het weekend was ik voornamelijk bij mijn ouders om even aan mijn scriptie te kunnen werken. Ik merk dat als ik in de stad ben ik eerder wegga dan wanneer ik de auto of het OV moet pakken. Mijn voorstel is nu af en hopelijk wordt hij goedgekeurd!  Read more

  0
 • InGeen categorie, Photo Diary

  Photo Diary #2 | Drukke tijden, stage en verhuisd!!

  Sorry voor de vertraagde Photo Diary. ME IS VERHUISSDDDD (kom ik zo nog even op terug haha). Afgelopen week was wel écht even heel druk. Ik moest gewoon weer drie dagen in Amsterdam zijn, had een paar sociale afspraken en vrijdag ging ik dus al verhuizen! En dat kost ook echt veel tijd, haha. Vooral wanneer je je sleutel van de loods niet kan vinden; dat was vrijdag mijn issue. Ik had een paar maanden geleden ergens de sleutels neergelegd en ik wist niet meer waar.. Dramaaaa. Uiteindelijk had ik ze in een bakje gestopt wat toentertijd op mijn oude bureau stond. We konden daarom ook pas later beginnen met verhuizen. Stressen. Wel heb ik alles in een vrij korte tijd ingericht. Alleen mijn bedbank heeft vertraging en die komt nu op donderdag. Tot die tijd heb ik even een andere indeling en donderdag wordt het weer schuiven. Maar ik ben wel echt onwijs blij dat ik nu weer lekker in de stad woon. De reistijd is een stuk minder lang en ik heb weer een eigen plekje waar ik blij mee ben. Ook heb ik twee leuke huisgenootjes (we wonen met z’n drieën). En die vrijdag dat ik verhuisd ben kwam Simone ‘s avonds voor een feestje (singlefeestje) bij Annabel en daarna bleef ze gezellig slapen.

  Read more

  12
 • InPhoto Diary

  Photo Diary #1 | Stage, treinen en kamer opmeten

  Wat een week weer zeg! Door de reistijd die ik nu tijdelijk heb is het best wel druk. De dagen dat ik naar Amsterdam moet voor stage ben ik gewoon meer dan 12(!) de deur uit.. Niet altijd heel fijn maar het is nu eenmaal even zo. Volgende week ga ik verhuizen en dan scheelt het in ieder geval een uur, zo fijn! Ik heb gister vast wat dingetjes opgemeten in mijn kamer om te kijken wat wel en niet mee kan uit de loods en wat ik nog moet aanschaffen. Ik heb uiteindelijk ook gekozen voor een bedbank die ik overdag gewoon lekker kan gebruiken als bankje. Scheelt veel qua ruimte. Read more

  8
 • InPhoto Diary

  Photo Diary | Stage, bloggen en verhuizen(!)

  Het was een relaxte week! Ik kwam zaterdagnacht terug uit St Anton (Oostenrijk). Gosh, i miss it already. Maandag en dinsdag was ik vrij, en woensdag t/m vrijdag had ik stage. Maandag heb ik alles een beetje uitgepakt en wat voor mijn blog gedaan en dinsdag ging ik lunchen in Rotterdam. Vanwege werkzaamheden rondom de metro duurde de reis best wel lang. Hierdoor kwam ik vrij laat terug  uit Amsterdam -acht uur in de avond meestal- en in de ochtend ben ik voor zeven uur de deur uit. Heb verder dus niet echt wat spannend meegemaakt. Vrijdagavond vond ik het lekker om een avondje (wat er nog van over was omdat ik ook een borrel had) thuis te zijn, en zaterdag ging ik shoppen voor mijn nieuwe kamer. Ik ga namelijk verhuizen!!! Terug naar Rotterdam, best wel zin in! In de week van 20 maart ga ik verhuizen. 

  Read more

  2