Blogging

Brand new image & layout

Blogging 23 januari 2017 15 Comments

Een brand new image en een nieuwe layout. Een heel brand new image is misschien wel wat aan de overdreven kant, maar ik ben wel een bepaalde richting ingeslagen. Ik heb een keuze gemaakt wat betreft mijn marktsegmentatie en welke richting ik op wil. Natuurlijk zat ik al wel in een bepaalde richting, maar nu heb ik voor mezelf wel echt een bepaald gebied gekozen waar ik me verder op wil focussen en dus ook waar ik over wil gaan schrijven. Welke kant ik met mijn blog op ga? Dat kun je in dit artikel lezen! 

read more

Liebster Award

Blogging 12 februari 2016 0 Comments

Bedankt voor het nomineren Floor! En leuke tag ook natuurlijk. Daarom heb ik hem ook met veel plezier ingevuld. Ik heb alleen niet meer nieuwe bloggers genomineerd en vragen bedacht, enkel de vragen beantwoord. Deze vond ik heel leuk en ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden om te lezen. Enjoy!  Wat is je favoriete serie? Aaah ik hou van…

read more

Stem op mij en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 100 euro

Blogging 20 september 2015 0 Comments

Hebben jullie het bericht van de Zalando Blogger Award 2015 al voorbij zien komen? Ik zal kort even vertellen wat het precies inhoudt. Ik ben namelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze award en om kans te maken op People’s Choise Award 2015. De jacht op de meest fashionable blog van 2015 is van start gegaan! Er zijn vier categorieën waarbij er voor elke categorie een winnaar wordt gekozen. Naast de People’s Choise Award wordt er namelijk ook een winnaar gekozen voor ‘De best newcomer’, ‘De Beste Fashion Blog’ en ‘de Beste Vlogger’.

read more