0
Browsing Category:

Thoughts

 • InPersonal, Thoughts

  Personal stories: Leave it all behind

  Holy Moly. Wat een rollercoaster was het de afgelopen maanden zeg. Ik ben met zoveel dingen bezig geweest dat ik niet eens meer precies weet met wat allemaal tegelijk. Veel in ieder geval, haha. Mede was ik de afgelopen maanden aan het uitzoeken wat ik nou eigenlijk รฉcht wil met mijn blog, als social influencer maar ook als modeblogger, entrepreneur en freelance writer. Ja, dit laatste doe ik ook nog steeds. Tevens doe ik ook social media marketing. Kortom: meestal ben ik wel bezig, maar ik begon te twijfelen wat ik nou precies leuk vind. Over wat ik nu met werk wil gaan doen, twijfelde ik ook. En eerlijk: die maanden uitzoeken waar nu echt je hart ligt en waar je je passie vandaan haalt, kost toch best wat energie. Maar dat geeft niet, als het resultaat maar goed is. Zin in een update? Hier komt ‘ie dan!ย  Read more

  0
 • InPersonal, Thoughts

  Realness & reality

  Oh yeah, I’m back! En nog zoveel meer back than ever. Om te beginnen: allereerst sorry voor het zo lang niet actief zijn op mijn blog. Februari afgestudeerd, BBA in de pocket, druk bezig en veel in het buitenland. Tevens was ik ook heel erg aan het uitzoeken wat ik nu precies wil met mijn blog en als influencer. Sinds een tijd weet ik precies welke kant ik op wil en wat ik met mijn blog wil bereiken. En natuurlijk: nu ik afgestudeerd ben, wat ga ik precies doen en wat wil ik? Lees gezellig mee; dit keer weer een ouderwets, persoonlijk artikel. Hope you guys like it!ย  Read more

  0
 • InThoughts

  Thoughts | Toekomstplannen of eerder toekomstangst?

  Soms heb je wel is gedachten over van alles. Over je leven, toekomst, over wat je nu precies wilt. En over dat laatste twijfel ik de laatste tijd best wel. Wat wil ik nu precies als ik straks afgestudeerd ben? Wat ik wil met mijn blog? Het blijven allemaal lastige vragen en soms ook best wel issues, haha. In dit artikel neem ik jullie mee in bepaalde gedachten die ik heb. Pak er wat lekkers bij en lees gezellig mee.

  Read more

  9
 • InThoughts

  Thoughts | Nieuwjaarsplannen, wat ik dit jaar anders ga doen?

  2016 was een fijn jaar. Ik heb onwijs veel leuke, minder leuke momenten meegemaakt, veel ondernomen over wat ik anders wil gaan doen, Sanne Doo een stapje hogerop getild en veel mooie momenten gehad met vrienden en familie. Al met al was 2016 een heel fijn jaar. Op naar 2017! Wat ik dit jaar anders wil gaan doen en welke ideeรซn ik heb? Dat kun je lezen in dit artikel.

  Read more

  3
 • InThoughts

  Thoughts | Het welbekende twintigers dilemma

  Herkennen jullie de term ‘het twintigers dilemma’ ? Waarschijnlijk wel en anders moet je het even googelen. We leven in een maatschappij met voornamelijk voor twintigers talloze keuzemogelijkheden. Er worden ontzettend veel deuren voor je geopend, je kunt veel kanten op en eigenlijk wordt dit ook wel van je verwacht. Het is namelijk niet zo dat we maar wat kunnen aanrommelen en afwachten tot er vanzelf wat op ons pas komt. Nee, er zijn veel mogelijkheden voor ons als twintigers en deze kansen moeten we natuurlijk wel benutten. Aaaah stress! Welkom, het twintigers dilemma is helaas niet nieuw en heel herkenbaar.

  Read more

  7