Browsing Category

Thoughts

Thoughts | Toekomstplannen of eerder toekomstangst?

Soms heb je wel is gedachten over van alles. Over je leven, toekomst, over wat je nu precies wilt. En over dat laatste twijfel ik de laatste tijd best wel. Wat wil ik nu precies als ik straks afgestudeerd ben? Wat ik wil met mijn blog? Het blijven allemaal lastige vragen en soms ook best wel issues, haha. In dit artikel neem ik jullie mee in bepaalde gedachten die ik heb. Pak er wat lekkers bij en lees gezellig mee.

Continue Reading

Thoughts | Nieuwjaarsplannen, wat ik dit jaar anders ga doen?

2016 was een fijn jaar. Ik heb onwijs veel leuke, minder leuke momenten meegemaakt, veel ondernomen over wat ik anders wil gaan doen, Sanne Doo een stapje hogerop getild en veel mooie momenten gehad met vrienden en familie. Al met al was 2016 een heel fijn jaar. Op naar 2017! Wat ik dit jaar anders wil gaan doen en welke ideeën ik heb? Dat kun je lezen in dit artikel.

Continue Reading

Thoughts | Het welbekende twintigers dilemma

Herkennen jullie de term ‘het twintigers dilemma’ ? Waarschijnlijk wel en anders moet je het even googelen. We leven in een maatschappij met voornamelijk voor twintigers talloze keuzemogelijkheden. Er worden ontzettend veel deuren voor je geopend, je kunt veel kanten op en eigenlijk wordt dit ook wel van je verwacht. Het is namelijk niet zo dat we maar wat kunnen aanrommelen en afwachten tot er vanzelf wat op ons pas komt. Nee, er zijn veel mogelijkheden voor ons als twintigers en deze kansen moeten we natuurlijk wel benutten. Aaaah stress! Welkom, het twintigers dilemma is helaas niet nieuw en heel herkenbaar.

Continue Reading