0
Browsing Category:

Thoughts

 • InPersonal, Thoughts

  Realness & reality

  Oh yeah, I’m back! En nog zoveel meer back than ever. Om te beginnen: allereerst sorry voor het zo lang niet actief zijn op mijn blog. Februari afgestudeerd, BBA in de pocket, druk bezig en veel in het buitenland. Tevens was ik ook heel erg aan het uitzoeken wat ik nu precies wil met mijn blog en als influencer. Sinds een tijd weet ik precies welke kant ik op wil en wat ik met mijn blog wil bereiken. En natuurlijk: nu ik afgestudeerd ben, wat ga ik precies doen en wat wil ik? Lees gezellig mee; dit keer weer een ouderwets, persoonlijk artikel. Hope you guys like it!Β  Read more

  0
 • InThoughts

  Thoughts | Toekomstplannen of eerder toekomstangst?

  Soms heb je wel is gedachten over van alles. Over je leven, toekomst, over wat je nu precies wilt. En over dat laatste twijfel ik de laatste tijd best wel. Wat wil ik nu precies als ik straks afgestudeerd ben? Wat ik wil met mijn blog? Het blijven allemaal lastige vragen en soms ook best wel issues, haha. In dit artikel neem ik jullie mee in bepaalde gedachten die ik heb. Pak er wat lekkers bij en lees gezellig mee.

  Read more

  9
 • InThoughts

  Thoughts | Nieuwjaarsplannen, wat ik dit jaar anders ga doen?

  2016 was een fijn jaar. Ik heb onwijs veel leuke, minder leuke momenten meegemaakt, veel ondernomen over wat ik anders wil gaan doen, Sanne Doo een stapje hogerop getild en veel mooie momenten gehad met vrienden en familie. Al met al was 2016 een heel fijn jaar. Op naar 2017! Wat ik dit jaar anders wil gaan doen en welke ideeΓ«n ik heb? Dat kun je lezen in dit artikel.

  Read more

  3
 • InThoughts

  Thoughts | Het welbekende twintigers dilemma

  Herkennen jullie de term ‘het twintigers dilemma’ ? Waarschijnlijk wel en anders moet je het even googelen. We leven in een maatschappij met voornamelijk voor twintigers talloze keuzemogelijkheden. Er worden ontzettend veel deuren voor je geopend, je kunt veel kanten op en eigenlijk wordt dit ook wel van je verwacht. Het is namelijk niet zo dat we maar wat kunnen aanrommelen en afwachten tot er vanzelf wat op ons pas komt. Nee, er zijn veel mogelijkheden voor ons als twintigers en deze kansen moeten we natuurlijk wel benutten. Aaaah stress! Welkom, het twintigers dilemma is helaas niet nieuw en heel herkenbaar.

  Read more

  7
 • InThoughts

  Sanne Doo | Je kwetsbaar durven opstellen is niet altijd makkelijk

  Ik heb er best wel lang over getwijfeld of ik dit artikel wilde plaatsen maar ik ga het wel doen. Ja, het is persoonlijk en ja, ik vind het best wel eng. Eng omdat het in het woorden beschrijft hoe ik me voel en dat ik me dus kwetsbaar moet opstellen en dat is niet echt mijn ding. Ik ben als persoon heel extravert maar niet als het om mijn gevoelens gaat. Dit artikel beschrijft hoe ik me nu voel (zo zwaar is het nu ook weer niet) en wat de reden is. En misschien dat jullie dit ook wel Β herkennen of meegemaakt hebben. Lees je mee?Β 

  Read more

  3