Browsing Category

Beauty

Beauty | Mijn dagelijkse (basis) make-up

Ik krijg wel is de vraag welke producten ik gebruik en wat mijn dagelijkse (basis) make-up is. Eigenlijk draag ik, vind ik zelf, overdag niet heel erg veel make-up. Oké, ik gebruik wel een foundation, concealer, blush en lipstick. Valt best mee, toch? ’s Avonds als ik ga stappen, uit eten ga of een feestje/evenement heb, dan gebruik ik vaak nog wel extra een highlighter. Ik vind het dan wel mooi om de jukbeenderen wat meer op te lichten en dus dat je vormen beter zichtbaar zijn. Welke producten ik gebruik en welke volgorde? Dat kun je in dit artikel lezen. 

Continue Reading

Review Sumptuous Extreme mascara & Double Wear eyeliner van ESTÉE LAUDER

Nou jongens, ik heb denk ik wel ondervonden wat ik van de mascara en de eyeliner vind. Gisteren en vandaag had ik mijn eerste twee try outs en ik vind allebei de producten heel fijn. De mascara heeft een grote borstel (dit moet je wel fijn vinden maar in dit geval past zo’n borstel als deze het best bij mijn ogen) en hiermee kan je mooie lagen mascara aanbrengen. De eyeliner geeft een superfijn dun lijntje. Ik kan inmiddels wel redelijk met eyeliners enzovoort overweg, maar als nog blijft het lastig om een mooi lijntje aan te brengen. 

Continue Reading

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme mascara & Double Wear Eyeliner

Een try out dit keer! Ondanks dat de Le Volume mascara van Chanel behoorlijk prijzig is, ben ik er helemaal weg van. Ik heb, zacht uitgedrukt, best wel grote ogen en dan vind ik het mooi om een dikke laag mascara te dragen. Verder houd ik mijn make-up vrij rustig en natuurlijk. Toch vind ik het af en toe leuk om weer is een andere mascara uit te proberen. Dit keer is het de Sumptuous Extreme mascara van Estée Lauder. Een mascara voor extra volume, precies wat ik wil van een mascara. Daarnaast probeer ik ook de Double Wear Eyeliner uit van Estée Lauder. Een eyeliner die (als het goed is) extra lang blijft zitten. Ik ben benieuwd!

Continue Reading

What to do with my hair?

Hair struggles. Klinkt vast heel erg bekend onder ons, right? Vrijdag is het weer tijd om naar de kapper te gaan. Alleen ik weet écht niet wat ik met mijn haar moet doen. Soms ben ik hetzelfde gewoon wel is zat en wil ik wat anders. Wel wil ik mijn haar gewoon gewoon lang laten. Kort staat mij niet bepaald, haha. But what to do with the rest of it? Soms twijfel ik ook wel is over lange lagen maar ik weet ook niet zeker of ik dat mooi blijf vinden. Ik heb namelijk slagen en daarom kan ik niet allerlei soorten kapsels hebben in verband met de structuur van mijn haar. Maar ik denk wel dat het pittiger staat wanneer ik mijn voorlokken wat korter doe. 

Hier een aantal kapsels die ik wel mooi vind en wat eventueel wel bij mij zou kunnen staan. 

thebeautydepartment-tortise-shell-hair

Als eerste dit model. Ik vind hiervan vooral de kleuren onwijs mooi. Bruin met lichte lokken erdoorheen. Als je kijkt naar het haar zie je een goud-achtige glans en dat vind ik altijd erg mooi. De lengte vind ik net wat te kort maar de kleur vind ik erg tof! 

Hairstyles, Hair Colors and Haircuts for Women

Van dit model vind ik de voorlokken qua lengte wel mooi. Ik ben alleen bang dat het bij mij heel anders gaat vallen omdat ik natuurlijk een slag in mijn haar heb. Hoe korter de lokken, hoe meer het gaat krullen ben ik bang. Maat ik vind wat korter wel erg mooi. 

the-15-best-long-haircuts-for-every-type-of-texture-1610204.640x0c

En soms twijfel ik ook nog steeds of ik niet gewoon weer naar blond moet gaan. Aaaah hair struggles!

093191c320fea6c9b900f8a84af7f771

En dit vind ik op de een of andere manier een mooie look! Het model vind ik mooi, maar ook de kleur blond. 

En nog steeds weet ik niet wat ik vrijdag met mijn haar ga doen. Sowieso laat ik het vrijdag alleen knippen en dan voor een andere keer een afspraak maken om te kleuren. Daarvoor heb ik dus nog even de tijd om na te denken. Wat ik wel nodig heb als eeuwige twijfelkont, haha.

Herkennen jullie dit soort hair struggles?

Liefs,
Sanne