Beauty

Beauty | Mijn dagelijkse (basis) make-up

Beauty 21 januari 2017 1 Comments

Ik krijg wel is de vraag welke producten ik gebruik en wat mijn dagelijkse (basis) make-up is. Eigenlijk draag ik, vind ik zelf, overdag niet heel erg veel make-up. Oké, ik gebruik wel een foundation, concealer, blush en lipstick. Valt best mee, toch? ’s Avonds als ik ga stappen, uit eten ga of een feestje/evenement heb, dan gebruik ik vaak nog wel extra een highlighter. Ik vind het dan wel mooi om de jukbeenderen wat meer op te lichten en dus dat je vormen beter zichtbaar zijn. Welke producten ik gebruik en welke volgorde? Dat kun je in dit artikel lezen. 

read more

Review Sumptuous Extreme mascara & Double Wear eyeliner van ESTÉE LAUDER

Beauty 17 september 2016 1 Comments

Nou jongens, ik heb denk ik wel ondervonden wat ik van de mascara en de eyeliner vind. Gisteren en vandaag had ik mijn eerste twee try outs en ik vind allebei de producten heel fijn. De mascara heeft een grote borstel (dit moet je wel fijn vinden maar in dit geval past zo’n borstel als deze het best bij mijn ogen) en hiermee kan je mooie lagen mascara aanbrengen. De eyeliner geeft een superfijn dun lijntje. Ik kan inmiddels wel redelijk met eyeliners enzovoort overweg, maar als nog blijft het lastig om een mooi lijntje aan te brengen. 

read more

ESTÉE LAUDER Sumptuous Extreme mascara & Double Wear Eyeliner

Beauty 15 september 2016 2 Comments

Een try out dit keer! Ondanks dat de Le Volume mascara van Chanel behoorlijk prijzig is, ben ik er helemaal weg van. Ik heb, zacht uitgedrukt, best wel grote ogen en dan vind ik het mooi om een dikke laag mascara te dragen. Verder houd ik mijn make-up vrij rustig en natuurlijk. Toch vind ik het af en toe leuk om weer is een andere mascara uit te proberen. Dit keer is het de Sumptuous Extreme mascara van Estée Lauder. Een mascara voor extra volume, precies wat ik wil van een mascara. Daarnaast probeer ik ook de Double Wear Eyeliner uit van Estée Lauder. Een eyeliner die (als het goed is) extra lang blijft zitten. Ik ben benieuwd!

read more

What to do with my hair?

Beauty 17 maart 2016 3 Comments

Hair struggles. Klinkt vast heel erg bekend onder ons, right? Vrijdag is het weer tijd om naar de kapper te gaan. Alleen ik weet écht niet wat ik met mijn haar moet doen. Soms ben ik hetzelfde gewoon wel is zat en wil ik wat anders. Wel wil ik mijn haar gewoon gewoon lang laten. Kort staat mij niet bepaald,…

read more