0
Browsing Category:

Geen categorie

 • InFlorence, Geen categorie, Italy, Travel, Travels

  Florence | All time favorite

  Het maakt niet uit hoe vaak ik in Florence ben, het blijft mijn favoriete stad en ik blijf er graag naartoe gaan.  April was ik er samen met een vriendin en we hebben lekker rondgestruind, gegeten, wijntjes gedronken en genoten van de stad. En uiteraard ijsjes gegeten, haha! Dit keer heb ik wel wat minder outfitfoto’s dan anders gemaakt, maar zeker heb ik genoeg om aan jullie te laten zien. Ready? Hier komen ze.  Read more

  0
 • InGeen categorie, Photo Diary

  Photo Diary #2 | Drukke tijden, stage en verhuisd!!

  Sorry voor de vertraagde Photo Diary. ME IS VERHUISSDDDD (kom ik zo nog even op terug haha). Afgelopen week was wel écht even heel druk. Ik moest gewoon weer drie dagen in Amsterdam zijn, had een paar sociale afspraken en vrijdag ging ik dus al verhuizen! En dat kost ook echt veel tijd, haha. Vooral wanneer je je sleutel van de loods niet kan vinden; dat was vrijdag mijn issue. Ik had een paar maanden geleden ergens de sleutels neergelegd en ik wist niet meer waar.. Dramaaaa. Uiteindelijk had ik ze in een bakje gestopt wat toentertijd op mijn oude bureau stond. We konden daarom ook pas later beginnen met verhuizen. Stressen. Wel heb ik alles in een vrij korte tijd ingericht. Alleen mijn bedbank heeft vertraging en die komt nu op donderdag. Tot die tijd heb ik even een andere indeling en donderdag wordt het weer schuiven. Maar ik ben wel echt onwijs blij dat ik nu weer lekker in de stad woon. De reistijd is een stuk minder lang en ik heb weer een eigen plekje waar ik blij mee ben. Ook heb ik twee leuke huisgenootjes (we wonen met z’n drieën). En die vrijdag dat ik verhuisd ben kwam Simone ‘s avonds voor een feestje (singlefeestje) bij Annabel en daarna bleef ze gezellig slapen.

  Read more

  12
 • InGeen categorie

  My life | Mijn waardevolle foto’s afgedrukt op aluminium dankzij Fotofabriek.nl

  De dagen worden weer langer. De dagen worden weer warmer. En het zomergevoel komt terug. Op zo’n moment krijg ik echt weer reiskriebels. Ik heb zin om te gaan stedentrippen en om te reizen, hostels te gaan verkennen en cultuur te gaan snuiven. Dat is nu eenmaal de behoefte ‘wanderlust’ die ik heb. Van al mijn reisjes wil ik natuurlijk wel foto’s laten afdrukken, delen en herinneringen behouden aan deze avonturen. Dit kan heel simpel en snel via fotofabriek.nl. Lezen jullie mee hoe ik blijvende herinneringen overhoud aan mijn reisjes?

  Read more

  1
 • InGeen categorie

  Simon Levèlt | Koffie is zo ongeveer mijn levensstijl als blogger

  Volgens mij kent iedereen mij als wel als ‘koffieliefhebster’. Eigenlijk drink ik koffie heel de dag door. Niet goed, maar ik doe het wel. Gewoon omdat ik het lekker vind, haha. Ik denk dat koffie ongeveer mijn levensstijl is, of zoiets. Net zoals bloggen mijn passie is, is koffie mijn verslaving, denk ik. Anyway, ik ben absoluut niet de makkelijkste als het om koffie gaat. Veel soorten vind ik niet lekker of niet sterk genoeg. Simon Levèlt is een merk waarbij de koffie en de thee is ontstaan vanuit hun passie. En naast dat ik deze koffie onwijs lekker vind, vind ik het idee hierachter ook erg matched met mijn blog Sanne Doo. 

  Read more

  5
 • InGeen categorie

  Mijn top 5 valentijnscadeaus

  Het is weer bijna valentijn en dat is ook goed te merken in de stad en in alle winkels. Er wordt goed op ingespeeld en alle rozen, chocoladeharten en champagne zijn weer in de schappen te vinden. Er is voor ieder wat wils. Niet alleen in de fysieke winkels hebben we veel keus, ook online is genoeg te kiezen. De advertenties op Instagram of Facebook wurgen zich er goed doorheen. Ondanks dat ik dit jaar happy single ben vind ik het wel leuk om mijn vijf favoriete valentijnscadeaus op een rijtje te zetten. Ik vind ze uniek en sommigen ook vrij persoonlijk. Kijk je mee?

  Read more

  6
 • InFotografie, Geen categorie

  Fotografie | Mijn Sony Alpha 330 Body

  Fotografie is al langere tijd een grote hobby van mij. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken en urenlang te spelen met mijn camera om mooie foto’s te maken. Vooral het maken van (close-up) foto’s voor mijn blog en cultuurfoto’s zijn mijn favoriet. Zeker als ik ga stedentrippen neem ik altijd mijn spiegelreflexcamera mee. En natuurlijk gebruik ik hem voor het maken van outfitfoto’s. Toch vind ik dat ik veel te weinig met fotografie heb gedaan de laatste tijd en dat ik stilsta op het moment. Het is 2017, een nieuw jaar dus tijd om mijn fotografie weer goed op te gaan pakken. 

  Read more

  0
 • InGeen categorie

  Hoe mijn favoriete zondag eruitziet

  Rond lunchtijd lag ik in de tuin met een magazine, water en mijn boekje heerlijk van de zon te genieten. Even lekker bijkomen van de hectiek van de afgelopen twee weken. Door dat moment kwam ik ook meteen tot het idee om een artikel te wijden aan hoe mijn favoriete zondag er eigenlijk uitziet. 

  Relaxen, artikelen schrijven en lezen

  Op een zondag vind ik het zelf heerlijk om te genieten van mijn vrije dag. Natuurlijk heb ik niet altijd vrije uren op een zondag, maar als ik wel vrij ben om te doen waar ik zin in heb, dan is dat vooral veel schrijven, relaxen en lezen. Zeker wanneer het zonnetje schijnt vind ik het fijn om urenlang te lezen in de tuin. Magazines, boeken et cetera. Ook artikelen schrijven voor mijn blog vind ik dan fijn en daar kan ik dan echt van genieten.

  Sporten

  Ik ben niet iemand die heel lang binnen kan zitten. Soms moet ik gewoon even naar buiten. Of het nu hardlopen, sportschool of tennis is, als ik maar even kan bewegen. Ik ben best wel sportief en vind het dan ook heerlijk om buiten (of in de sportschool) in beweging te zijn. Op die manier kan ik ook mijn hoofd leeg maken en heb ik eind van de dag weer een goed gevoel. 

  Koken, bakken en foto’s uitzoeken

  Ook koken is echt een passie. Zeker de weekenden (vaak zondagen) wanneer ik tijd heb, kook ik heel graag. Ik heb echt 0.0 geduld, maar met koken heb ik heel veel geduld, haha. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om foto’s uit te zoeken. Ik heb namelijk altijd foto’s in mijn kamer(s) hangen, en soms vind ik het leuk om ze dan weer is te wisselen. Stom eigenlijk hè? Hihi.

  Terrassen

  Ook dit laatste vind ik altijd gezellig. Maar terrassen natuurlijk ook op andere dagen dan alleen zondag. Zeker als het weer warmer wordt en het zonnetje gaat schijnen, probeer ik zo veel mogelijk op het terras te zitten met koffie of wijn (of water). 

  Hoe ziet jullie favoriete zondag eruit?

  Liefs,
  Sanne

  1