Geen categorie

Photo Diary #2 | Drukke tijden, stage en verhuisd!!

Geen categorie Photo Diary 29 maart 2017 12 Comments

Sorry voor de vertraagde Photo Diary. ME IS VERHUISSDDDD (kom ik zo nog even op terug haha). Afgelopen week was wel écht even heel druk. Ik moest gewoon weer drie dagen in Amsterdam zijn, had een paar sociale afspraken en vrijdag ging ik dus al verhuizen! En dat kost ook echt veel tijd, haha. Vooral wanneer je je sleutel van de loods niet kan vinden; dat was vrijdag mijn issue. Ik had een paar maanden geleden ergens de sleutels neergelegd en ik wist niet meer waar.. Dramaaaa. Uiteindelijk had ik ze in een bakje gestopt wat toentertijd op mijn oude bureau stond. We konden daarom ook pas later beginnen met verhuizen. Stressen. Wel heb ik alles in een vrij korte tijd ingericht. Alleen mijn bedbank heeft vertraging en die komt nu op donderdag. Tot die tijd heb ik even een andere indeling en donderdag wordt het weer schuiven. Maar ik ben wel echt onwijs blij dat ik nu weer lekker in de stad woon. De reistijd is een stuk minder lang en ik heb weer een eigen plekje waar ik blij mee ben. Ook heb ik twee leuke huisgenootjes (we wonen met z’n drieën). En die vrijdag dat ik verhuisd ben kwam Simone ’s avonds voor een feestje (singlefeestje) bij Annabel en daarna bleef ze gezellig slapen.

read more

My life | Mijn waardevolle foto’s afgedrukt op aluminium dankzij Fotofabriek.nl

Geen categorie 18 maart 2017 1 Comments

De dagen worden weer langer. De dagen worden weer warmer. En het zomergevoel komt terug. Op zo’n moment krijg ik echt weer reiskriebels. Ik heb zin om te gaan stedentrippen en om te reizen, hostels te gaan verkennen en cultuur te gaan snuiven. Dat is nu eenmaal de behoefte ‘wanderlust’ die ik heb. Van al mijn reisjes wil ik natuurlijk wel foto’s laten afdrukken, delen en herinneringen behouden aan deze avonturen. Dit kan heel simpel en snel via fotofabriek.nl. Lezen jullie mee hoe ik blijvende herinneringen overhoud aan mijn reisjes?

read more

Simon Levèlt | Koffie is zo ongeveer mijn levensstijl als blogger

Geen categorie 7 maart 2017 5 Comments

Volgens mij kent iedereen mij als wel als ‘koffieliefhebster’. Eigenlijk drink ik koffie heel de dag door. Niet goed, maar ik doe het wel. Gewoon omdat ik het lekker vind, haha. Ik denk dat koffie ongeveer mijn levensstijl is, of zoiets. Net zoals bloggen mijn passie is, is koffie mijn verslaving, denk ik. Anyway, ik ben absoluut niet de makkelijkste als het om koffie gaat. Veel soorten vind ik niet lekker of niet sterk genoeg. Simon Levèlt is een merk waarbij de koffie en de thee is ontstaan vanuit hun passie. En naast dat ik deze koffie onwijs lekker vind, vind ik het idee hierachter ook erg matched met mijn blog Sanne Doo. 

read more

Mijn top 5 valentijnscadeaus

Geen categorie 8 februari 2017 6 Comments

Het is weer bijna valentijn en dat is ook goed te merken in de stad en in alle winkels. Er wordt goed op ingespeeld en alle rozen, chocoladeharten en champagne zijn weer in de schappen te vinden. Er is voor ieder wat wils. Niet alleen in de fysieke winkels hebben we veel keus, ook online is genoeg te kiezen. De advertenties op Instagram of Facebook wurgen zich er goed doorheen. Ondanks dat ik dit jaar happy single ben vind ik het wel leuk om mijn vijf favoriete valentijnscadeaus op een rijtje te zetten. Ik vind ze uniek en sommigen ook vrij persoonlijk. Kijk je mee?

read more